29.03.2024

СФК Сокіл

Михайлівка – Рубежівка

Час реваншу: анонс футбольного вікенду

Найближчої суботи, 24-го жовтня, СФК “Сокіл” проведе передостанній домашній матч у цьогорічному чемпіонаті Київської області. У Михайлівці-Рубежівці підопічні Олега Самченка прийматимуть фастівське “Динамо”. Початок матчу – 15:00.

Майбутній суперник “соколів” наразі приречено знаходиться на останній сходинці у турнірній таблиці. У 17-ти попередніх матчах підопічні Анатолія Бондаренка здобули лише одну перемогу і три нічиї. Найприкріше, що єдина звитяга динамівців сталася саме у матчі з “Соколом”: на початку серпня фастівчани на стадіоні “Машинобудівник” вирвали перемогу над підопічними Олега Самченка – 2:1. Причому переможний гол футболісти “Динамо” забили на останніх хвилинах, граючи у меншості.

Чи не настав час для реваншу? Наразі фастівчани мають у своєму пасиві серію з шести поразок поспіль, тоді як “Сокіл” після низки невдач, здається, знову розправив крила. У попередніх двох матчах чемпіонату Київщини команда з Михайлівки-Рубежівки розібралася з іншими аутсайдерами сезону – “Беркутом-Легіоном” (6:0) та “Юніором” (3:2).

Наступного дня, 25-го жовтня, “соколи” проведуть черговий поєдинок у чемпіонаті Києво-Святошинського району. У Вишневому “жовто-чорні” зустрінуться з минулорічним чемпіоном – СК “Гатне”.

Команда, яку продовжує тренувати володар Кубка УЄФА та колишній гравець збірної України – Микола Іщенко, у цьогорічному чемпіонаті ставила собі за мету захистити чемпіонський титул. Ще нещодавно СК “Гатне” йшов врівень з “Нивою” (Бузова) та “Джуніорс” (Шпитьки). Проте, у двох попередніх турах команда зазнала невдач, які, схоже, виключили її з претендентів на золоті медалі. Два тижні тому СК “Гатне” на своєму полі поступився “Софії” (2:3), а потім на виїзді не зумів переграти ірпінську “Кудрівку” (1:1).

Зауважимо, що майбутня зустріч стане вже третьою між “Соколом” та “Гатне” у цьому сезоні. Дві попередні відбулися у Михайлівці-Рубежівці і завершилися мінімальними перемогами гостей. У середині серпня підопічні Миколи Іщенка святкували успіх з рахунком 1:0, а за місяць проявили волю до перемоги, відігравшись з 0:3 (перемога 4:3).

Матч СК “Гатне” – “Сокіл” відбудеться на міському стадіоні у Вишневому. Початок матчу – 15:45.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

СФК СОКІЛ Михайлівка-Рубежівка © Всі права захищені |
P