28.03.2024

СФК Сокіл

Михайлівка – Рубежівка

Матч невикористаних можливостей у Софіївській Борщагівці

У 22-му турі чемпіонату Київської області “Сокіл” на виїзді зустрівся з “Софією” (Софіївська Борщагівка). Підопічні Олега Самченка за матч створили багато гольових моментів, але задовільнилися лише нічиєю 0:0.

Справжнім героєм зустрічі став голкіпер “Софії” Георгій Копаліані. Колишній воротар юніорської збірної України U-17 і київського “Арсенала” у першому таймі врятував “Софію” після сильного удару Андрія Шаменка, а по перерві створив ще декілька класних сейвів. Зокрема виграв дуель у того ж Шаменка, який з декількох метрів пробивав у ближню дев’ятку. Згодом у останній момент зреагував на підступний удар Олександра Сіренка з-за меж штрафного майданчика, а на останніх хвилинах парирував постріл Максима Ломаки у нижній кут.

Варто зазначити, що свої моменти мали й футболісти “Софії”.  Проте на останньому рубежі “Сокола” надійно зіграли Сергій Сафронов і Сергій Скаскевич, який двічі вибив м’яч з лінії воріт.

Наступний матч у чемпіонаті Київської області “Сокіл” проведе у суботу, 16-го жовтня. У Михайлівці-Рубежівці підопічні Олега Самченка зустрінуться з “Калинівкою”. Початок матчу – 15:00.

“Софія” (Софіївська Борщагівка) – “Сокіл” (Михайлівка-Рубежівка) 0:0

“Сокіл”: Сафронов, Бойченко (Фільчаков, 46), Скаскевич (Федоренко, 62), Приходько, Андрейчіков, Васильєв, Валага (Сапоненко, 46), Гусін, Ємельянов (Сіренко, 67), Шаменко, Вдовіченков (Ломако, 70)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

СФК СОКІЛ Михайлівка-Рубежівка © Всі права захищені |
P