29.03.2024

СФК Сокіл

Михайлівка – Рубежівка

“Сокіл” – “Легіонер” (Дніпро). Анонс матчу

У середу, 18-го серпня, “Сокіл” стартує у Кубку України серед аматорів. За путівку у 1/8 фіналу підопічні Олега Самченка позмагаються з “Легіонером” (Дніпро).

“Легіонер” – команда з ізюминкою. У її складі грають переважно легіонери з Африки – молоді футболісти, які живуть або навчаються у Дніпрі. Команда була заснована восени 2017-го року громадянином Гани Брайтом Ньярко і його дружиною Яною Ньярко. Весною 2018-го “Легіонер” стартував у турнірах обласного рівня. Наразі найвищим досягненням команди у чемпіонаті Дніпропетровської області є сьоме місце, яке “легіонери” посіли за підсумками сезону 2020 року.

На всеукраїнському рівні “Легіонер” виступає з серпня 2019-го року. У своєму дебютному сезоні у чемпіонаті України серед аматорів дніпряни посіли сьоме місце серед десяти команд у групі 3 (Східний і Південний регіони), а сезон 2020-2021 завершили на одинадцятому місці у групі серед дванадцяти команд.

Цьогорічний сезон “Легіонер” почав невдало. У першому матчі команда з рахунком 0:2 поступилася “Олімпу” (Кам’янське). Також варто відзначити, що у Кубку України серед аматорів “Легіонер” зіграє вперше.

Нагадаємо, що “Сокіл” вдруге зіграє у Кубку України серед аматорів. Дебют команди відбувся у минулому році. У вересні підопічні Олега Самченка переконливо подолали перший етап змагань, за сумою двох матчів перегравши чемпіона Житомирської області “Звягель” з Новограда-Волинського (3:0, 0:1). Проте у 1/8 фіналу поступилися “ЛНЗ” (Лебедин), який у підсумку став переможцем турніру, а також виборов звання чемпіона України серед аматорів.

Наостанок зазначимо, що фіналісти Кубка України серед аматорів отримають право стартувати у наступному розіграші Кубка України, участь у якому беруть клуби другої та першої ліги України, а також Прем’єр-ліги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

СФК СОКІЛ Михайлівка-Рубежівка © Всі права захищені |
P