29.03.2024

СФК Сокіл

Михайлівка – Рубежівка

“Сокіл” – “Джуніорс”. Анонс матчу

Друге коло чемпіонату Київської області “Сокіл” розпочне матчем з принциповим суперником.

14 серпня. 17:00. Михайлівка-Рубежівка. Стадіон “Шкільний”
Чемпіонат Київської області. 14-й тур
“Сокіл” (Михайлівка-Рубежівка) – “Джуніорс” (Шпитьки)

Найближчої суботи на Київщині поновлюється футбольний сезон. “Сокіл” свій перший після літньої перерви офіційний матч проведе проти принципового суперника – “Джуніорс” (Шпитьки). Саме поєдинком з цією командою підопічні Олега Самченка завершили перше коло чемпіонату Київщини. У Софіївській Борщагівці “соколи” до 80-ї хвилини демонстрували цілком якісний футбол. Проте потім пропустили три м’ячі зі стандартних положень та в підсумку зазнали абсолютно нелогічної розгромної поразки (1:4).

Наразі “Джуніорс” посідає у турнірній таблиці друге місце, відстаючи від “Ниви” з Бузової на п’ять очок. “Сокіл” за підсумками першого кола розташувався на дев’ятій сходинці. Від “Джуніорс” підопічні Олега Самченка відстають аж на 17 очок.

Протягом літньої перерви у складах команди відбулися певні зміни. Відомо, що “Джуніорс” залишив найкращий бомбардир – Нівалдо Родрігес. Бразилець перебрався у “Чайку” (Петропавлівська Борщагівка), яка виступає у другій лізі України. “Сокіл”, як ми вже повідомляли, залишили Олександр Сухенко, Адама Сек, Богдан Сорока і Леонід Красіков. Натомість команда з Михайлівки-Рубежівки «підписала» шістьох нових виконавців. З двома ми вже вас познайомили на сторінках нашого сайту. На черзі представлення інших новачків, не пропустіть.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

СФК СОКІЛ Михайлівка-Рубежівка © Всі права захищені |
P