29.03.2024

СФК Сокіл

Михайлівка – Рубежівка

Трилер у Михайлівці-Рубежівці

Один раз – випадковість, два рази – збіг, а три рази – закономірність. Коли “Сокіл” і “Колос” (Пустоварівка) зустрічаються у Михайлівці-Рубежівці очікуйте видовища і драматичної кінцівки. У минулому році команди спочатку дотягнули до серії пенальті півфінальний матч Кубка Київщини, а потім видали результативний поєдинок у чемпіонаті області, у якому гості здобули вольову перемогу (3:2). Звітний матч, який відбувся першої суботи літа, також видався багатим на різноманітні події і забиті м’ячі.

Все найцікавіше відбулося у другому таймі. Найкращий бомбардир “Колоса” Олександр Здебський, який з’явився на полі по перерві, чудовою проникаючою передачею розкрив оборону “Сокола” і організував гольовий момент для В’ячеслава Вдовики. Лівий захисник гостей свого шансу не змарнував, з декількох метрів сильно пробивши у ближній верхній кут. Вже за хвилину “Колос” подвоїв перевагу. Олександр Скороход елегантним “черпачком” закинув м’яч у штрафний майданчик “Сокола”, звідки Здебський невідпорно пробив під поперечину.

На щастя для підопічних Олега Самченка, їм вдалося швидко повернутися у гру. Не витримали нерви у наддосвідченого Олега Сокирки. Колишній професіонал завалив у штрафному майданчику Сергія Скаскевича, а Юрій Сапоненко з 11-метрової позначки переграв голкіпера. Через десять хвилин “Сокіл” відігрався. Помилкою голкіпера, який після флангової подачі не зміг приборкати м’яча, скористався Олександр Сіренко. Юний вінгер добре увійшов в матч з заміни, пожвавив гру на фланзі, а у даному конкретному епізоді не виключився передчасно з гри і поцілив у порожні ворота.

На 80-й хвилині “соколи” забили третій гол. Після подачі зі штрафного Олександр Пустовіт виграв боротьбу на другому поверсі, а Сергій Скаскевич з декількох метрів розстріляв ворота. Проте останнє слово у матчі все ж таки сказали футболісти “Колоса”. На 89-й хвилині Нікіта Бойченко випустив з уваги В’ячеслава Вдовику, який ударом головою у дальній кут оформив дубль.  

Окремого відзначення заслуговує чисельна юних вболівальників “Сокола”, які у другому таймі палко підтримували команду. Камбек команди з Михайлівки-Рубежівки – це у тому числі й їх заслуга. 

«Сокіл» (Михайлівка-Рубежівка) – «Колос» (Пустоварівка) 3:3
Голи:
Сапоненко 63 пен, Сіренко 73, Скаскевич, 80 – Вдовика 58, 89, Здебський 60

“Сокіл”: Толебаєв, Бойченко, Пустовіт, Скаскевич, Андрейчіков, Валага (Сапоненко, 39), Васильєв (Сіренко, 66), Бойко, Білецький, Байдалук, Сек (Федірець, 61)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

СФК СОКІЛ Михайлівка-Рубежівка © Всі права захищені |
P