29.03.2024

СФК Сокіл

Михайлівка – Рубежівка

“Сокіл” – “Колос” (Пустоварівка). Анонс матчу

Чемпіонат Київської області наближається до свого екватора. В трьох з чотирьох матчів, що залишилося провести до літньої перерви, “Сокіл” протистоятиме лідерам перегонів – командам, що наразі перебувають у першій п’ятірці.

5 червня. 17:00. Михайлівка-Рубежівка. Стадіон “Шкільний”
Чемпіонат Київської області. 10-й тур

“Сокіл” (Михайлівка-Рубежівка) – “Колос” (Пустоварівка)

Пустоварівський “Колос” проводить у вищій лізі другий сезон. Торік підопічні Олексія Кривошеєва майже дві третини турнірної дистанції провели у чільній трійці. Проте провалили кінцівку чемпіонату, що призвело до падіння на п’яте місце. Саме на п’ятій сходинці “Колос” перебувай й зараз – перед матчем з “Соколом”. У дев’яти матчах “аграрії” здобули п’ять перемог при двох нічиїх і двох поразках. Від лідерів перегонів – “Дружби” та “Ниви” – команда з Пустоварівки (колишній Сквирський район) відстає на шість очок.

У “Сокола” двоякі спогади про попередні зустрічі з “Колосом”. З приємних одразу згадується емоційна домашня перемога у минулорічному півфіналі Кубка Київської області. Основний час матчу завершився внічию 0:0, а у серії пенальті, завдяки феноменальній грі Дениса Толебаєва, “соколи” перемогли з рахунком 2:0.

Другий минулорічний поєдинок, що відбувся між цими командами у Михайлівці-Рубежівці, не хочеться згадувати. “Сокіл” впевнено перемагав з рахунком 2:0, але отримав у “роздягальню” два м’ячі і пішов на перерву за рахунку 2:2. У другому таймі підопічні Олега Самченка пропустили третій гол, а в компенсований арбітром час ще й не реалізували пенальті. Саме ця поразка (2:3) поклала початок цілій серії невдач – матчів, у яких команда з Михайлівки-Рубежівки перемагала з різницею у два і навіть три м’ячі, але не здобула перемогу.

У міжсезоння склад “Колоса”зазнав значних змін. Зокрема команду залишили її лідери – найкращий бомбардир Андрій Зозуля (перебрався у “Ниву” з Бузової) і ключовий гравець півзахисту Артем Старгородський (перейшов у “Лівий Берег”). Але і без якісного підсилення “Колос” не залишився. У команду перейшли одразу декілька гравців з “Десни” (Погреби), яка торік зупинилися за крок від п’єдесталу пошани, а саме: Анатолій Фурсенко, Аристарх Александровський, Олексій Чернишов та Ігор Кострома. Продовжує виступи у команді й досвідчений Андрій Хомин, який у вищій лізі чемпіонату України провів 155 матчів і забив 18 голів.

Тож запрошуємо всіх у суботу, 5 червня, на стадіон у Михайлівці-Рубежівці. Наша команда потребує вашої підтримки!  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

СФК СОКІЛ Михайлівка-Рубежівка © Всі права захищені |
P