29.03.2024

СФК Сокіл

Михайлівка – Рубежівка

“Юні соколята”-2020: продовжувати і розвивати добрі традиції

За доброю традицією в День святого Миколая відбувся вже п’ятий за ліком дитячий турнір “Юні соколята”, який організував почесний президент СФК “Сокіл” Дмитро Бірюк. Змагання пройшли у Києві і зібрали у столичному СК “Політ” команди з чотирьох населених пунктів, а саме: Михайлівки-Рубежівки, Бузової, Шпитьок і Дмитрівки.

У категорії “молодші” (2010-2012 р.н.) блискучий результат продемонструвала команда зі Шпитьок, яка не просто виграла всі матчі, а й не пропустила жодного м’яча. Срібні нагороди виборола Дмитрівка, а бронзові дісталися “Соколу”. Найкращим воротарем турніру було визнано Ярослава Дубаса зі Шпитьок, а його партнер по команді Артем Гуцарук отримав відзнаку найкращого гравця. Найкращим захисником став гравець “Сокола” Святослав Ткачик, а найкращим нападником – Олексій Ковальчук з Дмитрівки. У категорії “старші” (2008-2009 р.н.) впевнено тріумфували юні футболісти з Бузової. Підопічні Василя Дворника виграли всі три матчі з розгромним рахунком. Друге місце посіла команда зі Шпитьок, бронзові нагороди виборола Дмитрівка. Найкращим воротарем у цій категорії став представник Дмитрівки Владислав Савун. Найкращим захисником було визнано гравця команди села Шпитьки Андрія Задерея, найкращим нападником – Павла Будніка з “Сокола”, а найкращим гравцем – Святослава Нагорного (Бузова).

Після завершення турніру організатори солодкими подарунками привітали дітей зі святом, а призерів та переможців нагородили пам’ятними грамотами, медалями та кубками. Також були вручені спеціальні призи: футболку чернігівської “Десни” з автографами всіх гравців команди отримав син легенди шпитьківського футболу – Іван Семикін, а футболка “Динамо” Артема Шабанова дісталася Марії Мельник з “Сокола”. Як повідомив на церемонії нагородження Дмитро Бірюк, в планах на наступний рік проведення не тільки зимового турніру, а й літнього – на чудовому газоні сільського стадіону у Михайлівці-Рубежівці.

Результати матчів. “Молодші”:

Дмитрівка – Шпитьки 0:2
Сокіл – Сокіл-2 2:1
Дмитрівка – Сокіл-2 7:0
Шпитьки – Сокіл 7:0
Сокіл – Дмитрівка 0:6
Сокіл-2 – Шпитьки 0:11

Результати матчів. “Старші”:

Шпитьки – Дмитрівка 4:1
Сокіл – Бузова 1:4
Шпитьки – Бузова 1:4
Сокіл – Дмитрівка 2:3
Шпитьки – Сокіл – 2:2
Дмитрівка – Бузова 0:6

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

СФК СОКІЛ Михайлівка-Рубежівка © Всі права захищені |
P