29.03.2024

СФК Сокіл

Михайлівка – Рубежівка

Шість пропущених голів, шоста поразка, шосте місце: чортова дюжина у Шпитьках

У неділю, 18-го жовтня, «Сокіл» провів черговий матч у чемпіонаті Києво-Святошинського району. Підопічні Олега Самченка вирушили на гостини до «Джуніорс».

На жаль, через різні обставини команда з Михайлівки-Рубежівки недорахувалася багатьох гравців основи. Зокрема Олександр Пустовіт, Дмитро Андрейчіков, Костянтин Захарченко, Сардорбек Хурулоходжаєв та В’ячеслав Панфілов пропустили матч через особисті причини, Ігор Байдалук, Владислав Мамчур і Олександр Сухенко травмовані, а Тарас Фільчаков і Ромарік відбували дискваліфікацію. Тому стартовий склад «Сокола» мав дуже експериментальний характер. Зокрема, на правому фланзі захисту зіграв Микита Шевцов, а на протилежному – Дмитро Васильєв.

Епізодично «соколи» демонстрували непогану гру, але загалом перевага «Джуніорс» була беззаперечною, що й засвідчив остаточний рахунок. 2:6 – шоста поразка «Сокола» у цьогорічному чемпіонаті. У турнірній таблиці підопічні Олега Самченка залишаються на шостій сходинці.

Відзначимо, що у Шпитьках свої перші голи у цьогорічному чемпіонаті району провели Юрій Сапоненко і Влас Приймак. Обидва футболісти відзначилися з пенальті.

Стартовий склад «Сокола»: Толебаєв, Шевцов, Паламарчук, Скаскевич, Васильєв, Валага, Сапоненко, Приймак, Подшивалов, Пономаренко, Окодува. На заміну виходили: Бойченко, Власенко, Кіриченко.  

У інших матчах лідер чемпіонату – «Нива» (Бузова) на виїзді переміг «Софію» з Софіївської Борщагівки (2:1), а ірпінська «Кудрівка» зіграла внічию з СК «Гатне» (1:1).  

У наступному турі «Сокіл» на виїзді зіграє з СК «Гатне», а в центральному матчі «Джуніорс» прийме «Ниву».

Турнірна таблиця чемпіонату Києво-Святошинського району

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

СФК СОКІЛ Михайлівка-Рубежівка © Всі права захищені |
P