29.03.2024

СФК Сокіл

Михайлівка – Рубежівка

Дмитро Поворознюк підписав контракт з професійним клубом

Відомий блогер та автор YouTube-каналу «Трендець» Дмитро Поворознюк  втілив свою мрію у життя – став професійним футболістом. На початку жовтня вихованець рівненського футболу підписав контракт з клубом першої ліги України – «Верес» (Рівне). Угода розрахована на один рік, а зарплата новачка рівненської команди складе 5 тисяч гривень на місяць. Всі зароблені гроші Дмитро пообіцяв перерахувати у дитячий будинок.  

Це найбільий виклик для мене особисто. Я вихованець СДЮШ Рівного. Одразу скажу – немає ніяких гарантій, що я зіграю на “Верес” в офіційному матчі. Ми одразу домовилися – я тренуюся з командою, готую себе, але мій дебют буде залежати тільки від рішення і бачення тренера. Ніхто і ніколи не виставить неготового футболіста на матч де набираються очки, є преміальні і футбольна конкуренція. Якщо я буду готовий фізично- Юрій Вірт дасть мені час зіграти, якщо ні – то це буде тільки моя особиста поразка. Я спробую передати свої знання і досвід в футболі, які я отримав від спілкування з сотнями футболістів, з гравцями збірної, з відвідування різних європейських команд і їхніх умов підготовки.Ми підписали контракт на один рік, зарпла мінімальна – 5000 грн/місяць. Всі кошти підуть на благодійність в дитячий будинок. .Особисто для мене це абсолютний вихід із зони комфорту і справжній виклик. Я дуже радий, що отримав багато слів підтримки від людей з різних міст України і світу. Також розумію критику, скептицизм деяких людей – поважаю вашу думку. Тепер – вверх і до безкінечності.

Нагадаємо, що Поворознюк готував себе до дебюту у професійному футболі у складі СФК «Сокіл» (Михайлівка-Рубежівка). Блогер навіть був внесений до заявки команди на чемпіонат Києво-Святошинського району, у якому встиг провести один матч.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

СФК СОКІЛ Михайлівка-Рубежівка © Всі права захищені |
P