19.03.2024

СФК Сокіл

Михайлівка – Рубежівка

Результативний почин Студінікіна

СФК «Сокіл» здобув четверту перемогу у чемпіонаті Київщини. В шостому турі підопічні Олега Самченка у Михайлівці-Рубежівці здолали новачка турніру – юнацьку команду київської «Ніки».

Вперше пробити голкіпера столичних юнаків «соколам» вдалося у середині першого тайму. Захисник «Ніки» рукою заблокував удар Пластуна – і сам Володимир спокійно реалізував пенальті. Далі настав зірковий час Олександра Студінікіна, який в останній день «трансферного вікна» перейшов в «Сокіл» з АФСК «Київ». Дебют 23-річного нападника за команду з Михайлівки-Рубежівки відбувся ще минулого вікенду, коли він в рамках чемпіонату Бучанського району відвантажив чотири голи у ворота «Іскри» (Наливайківка). У матчі ж з «Нікою» Студінікін вистрілив дуплетом: спочатку вдало зіграв на добиванні після удару Дмитра Васильєва, а за дев’ять хвилин забив свій другий гол, скориставшись зручною передачею Пластуна.

По перерві погром «Ніки» довершив Анатолій Фурсенко. Центральний захисник забив свій вже другий гол у чемпіонаті, знову замкнувши подачу Віталія Ємельянова – цього разу зі штрафного. У середині другого тайму голкіпер «Сокола» Олександр Байдюк після подачі з кутового припустився прикрої помилки, яка дозволила киянам скоротити відставання у рахунку. Проте досягнути більшого успіху «соколи» своєму супернику не дозволили – 4:1.

Перемога над «Нікою» дозволила «Соколу» закріпитися на четвертому місці. Наразі команда з Михайлівки-Рубежівки відстає від «Штурма» (Іванків) і «Білгорода», які поділяють 2-3 сходинки у турнірній таблиці, на одне очко. На вершині знаходиться «Дружба» з Мирівки (16 очок), в гості до якої «Сокіл» завітає у наступному турі.

«Сокіл» (Михайлівка-Рубежівка) – «Ніка» U-19 (Київ) 4:1
Голи:
Пластун 21 пен, Студінікін 31, 40, Фурсенко 56 – Байдюк 64 аг

«Сокіл» (стартовий склад): Байдюк, Гаркуша, Фурсенко, Пустовіт, Андрейчіков, Васильєв, Байдалук, Топчій, Пластун, Ємельянов, Студінікін.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

СФК СОКІЛ Михайлівка-Рубежівка © Всі права захищені |
P