19.03.2024

СФК Сокіл

Михайлівка – Рубежівка

Друга перемога у чемпіонаті Київщини

Після несподіваної поразки від «Зорі Миронівщини» (1:2), що принесла велике розчарування, СФК «Сокіл» у третьому турі чемпіонату Київської області прагнув будь що реабілітуватися. І це команді вдалося – у Михайлівці-Рубежівці підопічні Олега Самченка з рахунком 4:1 перемогли «Арсенал-Київ».

Завдання «соколам» значно полегшало вилучення у суперника, що сталося вже на сімнадцятій хвилині. Захисник «гармашів» Артем Шевчук вибив м’яч рукою з лінії воріт, що було розцінено арбітром як фол останньої надії. Владислав Коба пенальті не реалізував, проте вже за декілька хвилин Володимир Пластун таки вивів «Сокіл» вперед. Новачок команди після подачі з кутового вдало зіграв на добиванні.

Наприкінці першого тайму «Арсенал» відігрався, реалізувавши пенальті. Проте невдовзі після перерви «Сокіл» зняв всі питання, стосовно переможця зустрічі. Протягом трьох хвилин Владислав Коба та Дмитро Васильєв забили у ворота «гармашів» два м’ячі. Нападник команди реабілітувався за незабитий пенальті, класно пробивши після подачі Віталія Ємельянова, а капітан забив з передачі Назара Гаркуші.

Крапку у матчі поставив Володимир Пластун. У компенсований арбітром час вінгер використав дотепну передачу п’ятою від партнера та оформив дубль.

«Сокіл» (Михайлівка-Рубежівка) – «Арсенал-Київ» 4:1
Голи:
Пластун 24, 90+1, Коба 54, Васильєв 57 — Венгер 45 пен)

Наступний матч у чемпіонаті Київщини «Сокіл» проведе на виїзді проти лідера змагань – «Білгорода» (Білогородка).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

СФК СОКІЛ Михайлівка-Рубежівка © Всі права захищені |
P