19.03.2024

СФК Сокіл

Михайлівка – Рубежівка

Переможний старт у чемпіонаті Київщини

Новий сезон СФК «Сокіл» відкрив домашнім матчем з чемпіоном Житомирської області. Так, ми не помилилися – саме Житомирську область представляє «Полісся» (Ставки). Цей колектив у минулому році очолював відомий в Україні бразильський тренер Жілмар Тадеу, а цього року – не менш відомий і авторитетний Сергій Ковалець, який раніше тренував молодіжну збірну України і низку клубів Прем’єр-Ліги (зокрема «Оболонь», «Чорноморець», запорізький «Металург»).

Чемпіонат Київщини відзначається більш високим рівнем конкуренції, тому керівництво «Полісся» з дозволу Житомирської обласної федерації футболу вирішило заявити першу команду саме в цей турнір, тоді як в чемпіонаті Житомирщини продовжує виступати «Полісся-2». І саме команда Сергія Ковальця з огляду на свій чемпіонський статус і більш потужний фінансовий ресурс вважалася фаворитом матчу з «Соколом». Проте, підопічні Олега Самченка, якому віднедавна допомагає Тарас Фільчаков, спромоглися здивувати як грізного суперника, так і експертів.

«Сокіл» протягом всього матчу виглядав впевнено і переконливо, нейтралізував сильні сторони опонента і використав свої нагоди для взяття воріт. Команда з Михайлівки-Рубежівка постала в оновленому вигляді: з гравців, що захищали її кольори у минулому сезоні, в основному складі вийшли лише п’ятеро, а саме Іван Гусін, Віталій Ємельянов, Дмитро Андрейчіков, Ігор Байдалук та Дмитро Васильєв.

Автором першого голу команди у новому сезоні став Анатолій Фурсенко. Центральний захисник, який повернувся в «Сокіл» після шестирічної перерви, підключився на штрафний і використав подачу Віталія Ємельянова.

На перерву команди пішли за рахунку 1:0 на користь «соколів», а вже у другому таймі підопічні Олега Самченка збільшили свою перевагу. Забитим голом своє повернення у команду відзначив Владислав Коба. Гол престижу «Полісся» забило вже у компенсований арбітром час. У підсумку – 2:1 на користь «Сокола».

«Сокіл» (Михайлівка-Рубежівка) – «Полісся» (Ставки) 2:1

Голи: Анатолій Фурсенко, Владислав Коба

Стартовий склад «Сокола»: Яковенко, Ємельянов, Гусін, Фурсенко, Андрейчіков, Музика, Васильєв, Байдалук, Гаркуша, Пластун, Коба. На заміну виходили: Гида, Юрченко, Вдовіченков, Валага, Топчій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

СФК СОКІЛ Михайлівка-Рубежівка © Всі права захищені |
P