29.03.2024

СФК Сокіл

Михайлівка – Рубежівка

Меморіал Чанових. Розпочинаємо з “Ліневич Груп”

Оргкомітет Меморіалу Чанових визначився з датою, місцем та часом проведення матчу першого туру групового етапу “Ліневич Груп” (Ірпінь) – “Сокіл”. Матч відбудеться у неділю, 20 лютого, у Шпитьках. Початок – 10:00.

Коротко про суперника

«Ліневич Груп» втретє зголосився зіграти на Меморіалі Чанових. Найвищим залишається результат, якого команда досягла у своєму дебютному сезоні. В 2019 році команда Олександра Юрчука вийшла у півфінал турніру, в якому з рахунком 0:2 поступилася майбутньому переможцю – «Джуніорс» (Шпитьки). До речі, у тому сезоні на своєму шляху ірпінці здолали «Сокіл». Основний час чвертьфіналу завершився внічию 1:1, а у серії пенальті фортуна посміхнулася саме «Ліневич Груп» – 4:3.

Наступного року шляхи «Сокола» і «Ліневич Груп» знову могли перетнутися у плей-оф – цього разу у півфіналі. Проте ірпінська команда у чвертьфіналі у серії пенальті поступилася «Прогресу» (Крюківщина) з рахунком 2:4 (основний час – 2:2).

Загалом на Меморіалі Чанових «Ліневич Груп» провів дванадцять матчів, у яких здобув п’ять перемог і п’ять нічиїх (у основний час), та зазнав двох поразок (різниця м’ячів – 34-23).

Попередні зустрічі

Загалом історія протистояння «Сокола» і «Ліневич Груп» нараховує чотири матчі. У тому ж 2019 році підопічні Олега Самченка взяли у ірпінців переконливий реванш за поразку на Меморіалі Чанових. У чвертьфіналі Кубка Києво-Святошинського району «жовто-чорні» в Ірпені здолали суперника з рахунком 10:0. Цікаво, що один з голів провів голкіпер «Сокола» Денис Толебаєв, який холоднокровно реалізував пенальті.

В жовтні 2019 року «Сокіл» переграв «Ліневич Груп» в рамках чемпіонату Києво-Святошинського району (3:1), а у липні минулого року – 2:0 у ірпінській зоні чемпіонату Києво-Святошинського регіону. Ще один матч між цими командами мав відбутися восени минулого року у Суперлізі Києво-Святошинського регіону. Проте «Ліневич Груп» достроково зійшов з турнірної дистанції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

СФК СОКІЛ Михайлівка-Рубежівка © Всі права захищені |
P