29.03.2024

СФК Сокіл

Михайлівка – Рубежівка

Реванш за поразку у першому колі

У 24-му турі чемпіонату Київської області “Сокіл” у Василькові зустрівся з місцевою командою “Городок-1998”. Підопічні Олега Самченка невдало провели перший тайм і у підсумку пішли на перерву, поступаючись з рахунком 0:1. Проте, у другій половині матчу довели свою перевагу у класі над суперником і здобули вольову перемогу.

Рахунок на 66-й хвилині зрівняв Максим Ломако, який замкнув простріл Іллі Білецького. Ще за три хвилини гол-красень провів Олександр Сіренко. Вінгер “Сокола” вдало зіграв на добиванні і поцілив точнісінько у дев’ятку воріт “Городка-1998”.

До завершення сезону залишається два тури, але команді з Михайлівки-Рубежівки залишилося провести лише один поєдинок. Справа в тому, що у наступному турі “Сокіл” мав би зустрітися з ФК “Ронін”. Проте команда з Лісного зійшла з турнірної дистанції, тому підопічні Олега Самченка отримають технічну перемогу. В останньому турі, який відбудеться 6-го листопада, “Сокіл” на виїзді зіграє з “Юніором” (Макарів).

“Городок-1998” (Васильків) – “Сокіл” (Михайлівка-Рубежівка) 1:2
Голи:
Музика 28 – Ломако 66, Сіренко 69

“Сокіл”: Сафронов, Фільчаков, Пустовіт (Федоренко, 46), Скаскевич (Приходько, 46), Андрейчіков (Бойченко, 46), Сапоненко, Гусін, Байдалук (Обулор, 46), Шаменко (Білецький, 46), Ємельянов (Сіренко, 46), Ломако

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

СФК СОКІЛ Михайлівка-Рубежівка © Всі права захищені |
P