28.03.2024

СФК Сокіл

Михайлівка – Рубежівка

Третя поспіль перемога у Суперлізі

У шостому турі елітного дивізіону Києво-Святошинського регіону підопічні Олега Самченка на виїзді здолали UCSA (Київ). У ворота амбітної інтернаціональної команди “соколи” забили шість м’ячів, на що суперник відповів лише одним результативним ударом.

У складі команди з Михайлівки-Рубежівки дублем вистрілили Дмитро Васильєв і Андрій Шаменко, ще по одному голу провели Максим Ломако і Олександр Кальчук (для центрального захисника це дебютний гол за нашу команду). Результативні передачі в цьому матчі на рахунках Віталія Ємельянова (дві) і Тараса Фільчакова.

Перемога з рахунком 6:1 дозволила “Соколу” покращити своє турнірне становище. Підопічні Олега Самченка піднялися на п’яте місце і наразі відстають від лідера (ірпінської “Кудрівки”) на шість очок, але при цьому мають гру в запасі. Наступний матч “Сокіл” проведе у неділю, 3-го жовтня. В цей день “соколи” у Михайлівці-Рубежівці прийматимуть “Білгород” з Білогородки, який посідає друге місце. Початок матчу – о 16:00.

UCSA (Київ) – “Сокіл” (Михайлівка-Рубежівка) 1:6
Голи:
? (75) – Васильєв (7, 47), Шаменко (9, 62), Ломако (34), Кальчук (88)

“Сокіл”: Толебаєв (Нкафу, 89), Фільчаков (Федоренко, 46), Скаскевич (Пустовіт, 46), Приходько, Андрейчіков, Васильєв (Ігвенагу, 82), Сапоненко (Пенгрин, 75), Гусін (Кальчук, 69), Ємельянов (Лисенко, 75), Шаменко, Ломако (Сіренко, 46)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

СФК СОКІЛ Михайлівка-Рубежівка © Всі права захищені |
P