29.03.2024

СФК Сокіл

Михайлівка – Рубежівка

Анонс вікенду

В останній вікенд вересня СФК “Сокіл” проведе чергові матчі у чемпіонатах Київської області і Києво-Святошинського регіону. У суботу, 25-го вересня, підопічні Олега Самченка у Бузовій зустрінуться з місцевою “Нивою”, а наступного дня у Забір’ї зустрінуться з цікавою командою, яка називається UCSA.

“Нива” особливого представлення не потребує. Команда з Бузової вже другий рік наводить шереху не тільки в столичному регіону, а й на всеукраїнському рівні. Наразі підопічні Сергія Карпенка з 4-очковим відривом від “Джуніорса” лідирують у чемпіонаті Київщини і впевнено крокують до омріяного чемпіонства. У попередніх 19 матчах бузівчани здобули 16 перемог при двох нічиїх і лише одній поразці (різниця м’ячів – 54:10). Крім того, “Нива” вдруге поспіль пробилася до 1/4 фіналу Кубка України серед аматорів і посідає друге місце у групі 2 чемпіонату України серед аматорів. Також варто відзначити, що місяць тому “Нива” виборола Кубок Київської області.

Як то кажуть, команда на ходу, тому на “Сокіл” очікує дуже складне випробовування. Початок матчу у Бузовій – о 16:00.

У неділю, 26-го вересня, команда з Михайлівки-Рубежівки зіграє у шостому турі Суперліги Києво-Святошинського регіону. Суперником “Сокола” стане нова команда, яка лише в цьому році з’явилася на теренах Київської області – UCSA. Насамперед цікава вона тим, що в її складі виступають переважно легіонери – футболісти з Африки та Бразилії, а одним з її “покровителів” є агент гравця донецького “Шахтаря” Тете. До речі, бразилець й сам іноді відвідує тренування та матчі (у якості вболівальника) команди.

Окрім Суперліги Києво-Святошинського регіону UCSA виступає у чемпіонаті України серед аматорів. У п’яти матчах команда здобула одну перемогу при чотирьох поразках. У Суперлізі UCSA поки що теж може похизуватися лише однією перемогою, яка була здобута у попередньому турі над “Вікторією” з Забір’я (4:2). У інших трьох матчах команда поступилася.

Початок матчу UCSA – “Сокіл” запланований на 13:30.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

СФК СОКІЛ Михайлівка-Рубежівка © Всі права захищені |
P