28.03.2024

СФК Сокіл

Михайлівка – Рубежівка

“Металург-2” (Запоріжжя) – “Сокіл”. Анонс матчу

У середу (8 вересня) на світанку “Сокіл” візьме курс на Запоріжжя, де в рамках 1/8 фіналу Кубка України серед аматорів зустрінеться з дублем місцевого “Металурга”.

Запорізька школа футболу залишається однією з найкращих в Україні. Наразі за національну збірну України виступають аж четверо вихованців “Металурга”, а саме: Тарас Степаненко, Сергій Кривцов, Сергій Сидорчук та Едуард Соболь. Не виключено, що і в нинішньому складі “Металурга-2” є декілька майбутніх збірників.

Основа запорізького клубу на сьогодні лідирує у групі Б Другої ліги України, тоді як дубль другий сезон поспіль виступає у чемпіонаті України серед аматорів. Попередній сезон “Металург-2” завершив на восьмому місці у групі 3, але при цьому навів шереху у Кубку України серед аматорів. На попередньому етапі козаки вибили чемпіона Харківської області – “Універ-Динамо”, а в 1/8 фіналу ледь не здолали потужний “Вовчанськ”, який вже виступає у другій лізі України.

У сезоні 2021-2022 команда В’ячеслава Тропіна виступає значно краще і потужніше. За підсумками п’яти турів “Металург-2” посідає у групі 3 друге місце. В активі запорізької молоді три перемоги, одна нічия і одна поразка (0:2 від фаворита групи – “Мотора”).

У складі “Металурга-2” грають юнаки 2000-2004 р.н. Лідерами колективу є нападник Володимир Близнюк, який вже встиг трохи пограти у першій і другій лігах України, фланговий півзахисник Злат Златьєв, а також Тимофій Хуссін. На рахунку цього тріо 11 із 13 голів, які “Металург-2” провів у чемпіонаті України серед аматорів.

Матч “Металург-2” – “Сокіл” відбудеться у Запоріжжі на НТБ “Металург”. Початок – 16:00. Пряма трансляція не запланована.

На матч «Сокіл» вирушить у такому складі:

воротарі: Денис Толебаєв, Сергій Сафронов;
захисники: Олександр Пустовіт, Сергій Скаскевич, Ілля Білецький, Дмитро Андрейчіков, Тарас Фільчаков, Нікіта Бойченко, Антон Федоренко;
півзахисники: Михайло Валага, Дмитро Васильєв, Ігор Байдалук, Іван Гусін, Андрій Шаменко, Віталій Ємельянов, Юрій Сапоненко;
нападники: Сілас Обулор, Андрій Вдовіченков.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

СФК СОКІЛ Михайлівка-Рубежівка © Всі права захищені |
P