28.03.2024

СФК Сокіл

Михайлівка – Рубежівка

Анонс вікенду

В останній вікенд літа СФК “Сокіл” проведе два матчі. У суботу, 28-го серпня, підопічні Олега Самченка в рамках 16-го туру чемпіонату Київської області приймуть “Дружбу” (Мирівка), а наступного дня вирушать у Святопетрівське на гостини до місцевої “Баварії”.

Перед початком сезону фахівці оцінювали “Дружбу” як одного з головних фаворитів на перемогу у чемпіонату Київської області. Проте вже можна з впевненістю говорити про те, що команда з Мирівки не виправдала авансів. Після досить потужного старту підопічні Дмитра Чирикала ближче до завершення першого кола опустилися на третє місце, а наразі взагалі перебувають за межами призової трійки. “Падінню” “Дружби” посприяв “Сокіл”, який несподівано для багатьох впевнено переміг мирівчан на виїзді – 4:2.

Не вдалося “Дружбі” підкорити й кубкову вершину. Серед тижня підопічні Дмитра Чирикала поступилися у фіналі Кубка Київської області “Ниві” з Бузової – 0:2.

Матч “Сокіл” – “Дружба” відбудеться у Михайлівці-Рубежівці. Початок – о 17:00.

Наступного дня, 29-го серпня, “Сокіл” проведе матч другого туру Суперліги Києво-Святошинського регіону. Суперником підопічних Олега Самченка стане амбітний новачок змагань – “Баварія” зі Святопетрівського, яка має у своєму складі декількох досвідчених і досить відомих на Київщині виконавців.

“Баварія” здобула путівку в Суперлігу як чемпіон Білогородської громади. Виступи команда Павла Понєжди розпочала з розгромної поразки 0:3 від “Джуніорса” (Шпитьки). “Сокіл”, нагадаю, у першому турі зіграв внічию з ФК “Ронін” (Лісне) – 1:1.

Початок матчу у Святопетрівському запланований на 10:00.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

СФК СОКІЛ Михайлівка-Рубежівка © Всі права захищені |
P