28.03.2024

СФК Сокіл

Михайлівка – Рубежівка

Фастівське прокляття

“Сокіл” знову не переграв фастівське “Динамо” – вже вчетверте за останні два роки. Проте цього разу підопічні Олега Самченка вивезли з Фастова хоча б одне очко.

Перший тайм команда з Михайлівки-Рубежівки провела досить непогано. “Соколи” володіли ігровою і територіальною перевагою, яку втілили у один гол. Взяття воріт “Динамо” сталося на 24 хвилині. Іван Гусін, Ігор Байдалук і Ілля Білецький розіграли елегантну трьохходівку, яку останній завершив навісом на дальню стійку. Сайлас Обулор відірвався від захисників і головою поцілив у порожні ворота – перший гол легіонера за “Сокіл” у чемпіонаті Київщини.

На початку другого тайму нігерійський нападник мав оформлювати дубль. Обулор двічі виходив віч-на-віч з голкіпером, але в обох випадках поспішив з завершенням атаки. У першому епізоді удар форварда парирував воротар, а у другому Сайлас пробив вище воріт. Розплата за змарновані моменти спіткала “Сокіл” на 69-й хвилині: залишений без догляду Дмитро Ходирєв з лінії штрафного майданчика завершив започатковану на правому фланзі атаку “Динамо”. Після удару захисника фастівчан м’яч по-зрадницьки для Сергія Сафронова опустився точнісінько під дальню стійку.

Після пропущеного голу “Сокіл” одразу мав нагоди знову вийти вперед. Цього разу в епіцентрі уваги опинився Ігор Байдалук (до речі, корінний фастівчанин). Проте і йому не вдалося реалізувати вихід тет-а-тет з голкіпером (пробив вище воріт).

Кульмінацією матчу міг стати дуже сумнівний пенальті, який асистент арбітра (саме його підказкою керувався головний рефері Максим Скрипник) призначив на 81-й хвилині за нібито гру рукою Сергія Скаскевича. Проте Сергій Сафронов виграв дуель у Андрія Аверіна, що мало б надихнути “Сокіл” на активні наступальні дії. В принципі, все саме так і сталося – підопічні Олега Самченка доклали максимум зусиль, щоб все ж таки вирвати перемогу. Обулор після проходу Лисенка лівим флангом з метра не влучив у ворота, а на удар Сергія Скаскевича, який на четвертій компенсованій хвилині підключився на кутовий, в останню секунду зреагував голкіпер. Нічия 1:1.

Наступний матч у чемпіонаті Київщини “Сокіл” проведе у Михайлівці-Рубежівці. Найближчої суботи (28 серпня) підопічні Олега Самченка прийматимуть одного з претендентів на медалі – “Дружбу” (Мирівка).

“Динамо” (Фастів) – “Сокіл” (Михайлівка-Рубежівка) 1:1
Голи:
Ходирєв 69 – Обулор 24

“Сокіл”: Сафронов, Білецький, Пустовіт, Скаскевич, Федоренко (Бойченко, 59), Васильєв (Вдовіченков, 30, Лисенко, 85), Гусін, Байдалук (Ревякін, 89), Шаменко, Фільчаков, Обулор

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

СФК СОКІЛ Михайлівка-Рубежівка © Всі права захищені |
P