28.03.2024

СФК Сокіл

Михайлівка – Рубежівка

“Сокіл” – в півфіналі Кубка регіону

“Сокіл” вийшов у півфінал Кубка Києво-Святошинського регіону. В 1/4 фіналу підопічні Олега Самченка у Михайлівці-Рубежівці перемогли “Білгород” (Білогородка).

Кращого початку матчу для “Сокола” було годі й бажати. Вже на 13-й хвилині Дмитро Васильєв після розіграшу кутового вивів команду з Михайлівки-Рубежівки вперед. У середині першого тайму Ілля Білецький подвоїв перевагу “соколів”. Правий вінгер отримав зручну передачу від Адама Сека, увірвався в штрафний майданчик, легко прибрав зі свого шляху захисника і перехитрив голкіпера. До речі, саме Білецький був найпомітнішим гравцем у складі “Сокола”. Ілля сумлінно відпрацював у обороні і плідно попрацював на атаку. За декілька хвилин після свого голу Білецький відмінною передачею за спини захисникам вивів на побачення з голкіпером Сека. Проте Адама програв цю дуель.

Сенегальський легіонер мав ще дві чудові нагоди, щоб збільшити перевагу “Сокола” до трьох голів і таким чином ще до перерви зняти всі питання стосовно переможця зустрічі. Але Сек свої нагоди змарнував, чим скористалися гості. Наприкінці першого тайму футболісти “Білгорода” повернули інтригу у матч – Святослав Яловенко сильним ударом зі штрафного застав зненацька голкіпера “Сокола” Сергія Сафронова.

По перерві підопічні Олега Самченка знову великими силами пішли в атаку. Двічі після ударів Білецького гостей врятував голкіпер “Білгорода”, в інших двох епізодах “соколам” не вистачило точної останньої передачі. Витримавши натиск господарів, білогородці поступово перехопили ініціативу. Декілька разів підопічні Олександра Піхура були близькими до того, щоб зрівняти рахунок. І на 80-й хвилині таки досягли свого. Сергій Лісовенко у центрі поля переграв двох гравців “Сокола” і організував Миколі Миткалику “побачення” з голкіпером. Десятий номер “Білгорода” свого шансу не змарнував.

Нічийний рахунок протримався недовго. Вже менш ніж за хвилину Олександр Сіренко, отримавши передачу від Дмитра Васильєва, класним ударом у ближню дев’ятку знову вивів “Сокіл” вперед. Надважливий у психологічному плані гол для молодого футболіста, якому у попередніх матчах відверто не щастило. Ще за чотири хвилини інтрига у матчі вмерла. Захисник “Білгорода” Дмитро Вовченко, намагаючись перервати простріл Ігоря Байдалука, зрізав м’яча у ворота своєї команди.

Ефектну крапку у матчі поставив Нікіта Бойченко. На п’ятій компенсованій арбітром хвилині  правий захисник “Сокола” поцілив у ворота “Білгорода” сильним ударом з тридцяти метрів.

“Сокіл” став другим півфіналістом Кубка Києво-Святошинського регіону. Тижнем раніше до четвірки найкращих команд турніру пробилася ірпінська “Кудрівка”, яка у наддраматичному матчі здолала “Баварію” зі Святопетрівського. Ще одну путівку 1-го серпня розіграють “Джуніорс” (Шпитьки) і “Нива” (Бузова), а володар останньої перепустки визначиться 8-го серпня, коли зіграють “Вишневе” і “Гатне”.

“Сокіл” (Михайлівка-Рубежівка) – “Білгород” (Білогородка) 5:2
Голи:
Васильєв 13, Білецький 24, Сіренко 81, Вовченко 85 аг, Бойченко 90+5 – Яловенко 42, Миткалик 80

“Сокіл”: Сафронов, Фільчаков, Скаскевич (Бойченко, 86), Пустовіт, Андрейчіков, Васильєв, Валага, Байдалук (Шевцов, 90+3), Сухенко (Сіренко, 77), Білецький (Ревякін, 90), Сек (Бойко, 46)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

СФК СОКІЛ Михайлівка-Рубежівка © Всі права захищені |
P