29.03.2024

СФК Сокіл

Михайлівка – Рубежівка

“Золотому” матчу бути!

СФК “Сокіл” перемогою завершив перший етап чемпіонату Києво-Святошинського регіону. У дев’ятому турі Ірпінської зони підопічні Олега Самченка переконливо переграли “Ліневич Груп” (Ірпінь).

Цього разу команда з Михайлівки-Рубежівки обмежилася двома голами, хоча моментів вистачало, щоб оформити розгром. Успіх “соколам” забезпечили влучні удари Ігоря Байдалука і Сергія Федірця, який крім голу відзначився ще й результативною передачею (інший асист на рахунку Дмитра Васильєва). До речі, для Федірця гол у ворота “Ліневич Груп” мав особливу вагу, адже дозволив йому вирватися в одноосібні лідери бомбардирської гонки. Відтепер на рахунку Сергія одинадцять забитих голів.

Стосовно турнірних перспектив “Сокола”: команда з Михайлівки-Рубежівки пробилася до Суперліги Києво-Святошинського регіону, проте перш ніж у ній стартувати підопічні Олега Самченка розіграють з “Кудрівкою” звання чемпіона Ірпінської зони. Команди фінішували з однаковою кількістю очок (по 22), тому, згідно Регламенту, володар золотих медалей визначиться у додатковому матчі. Про дату і місце його проведення буде повідомлено окремо.

“Сокіл” (Михайлівка-Рубежівка) – “Ліневич Груп” (Ірпінь) 2:0
Голи:
Байдалук 26, Федірець 65

“Сокіл”: Толебаєв, Білецький, Пустовіт, Скаскевич, Андрейчіков, Васильєв, Фільчаков, Байдалук (Ревякін, 72), Федірець (Лисенко, 87), Сіренко (Ігвенагу, 88), Сек (Ломако, 46, Нижник, 89)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

СФК СОКІЛ Михайлівка-Рубежівка © Всі права захищені |
P