29.03.2024

СФК Сокіл

Михайлівка – Рубежівка

Другий хет-трик Федірця і гол-красень Бойченка

У восьмому турі Ірпінської зони чемпіонату Києво-Святошинського регіону СФК “Сокіл” на виїзді переміг гостомельський “Факел”. У ворота суперників підопічні Олега Самченка відправили вісім голів, три з яких на рахунку одного з найкращих бомбардирів зони – Сергія Федірця. Для флангового півзахисника нашої команди цей хет-трик став вже другим у сезоні, а загалом в активі 21-річного футболіста тепер одинадцять голів. Також відзначимо гол і дві результативні передачі Ігоря Байдалука.

Справжньою прикрасою матчу став неймовірний гол Нікіти Бойченка. Фланговий захисник “Сокола” класним ударом з тридцяти метрів відправив м’яч точнісінько у дальню дев’ятку воріт!

У наступному турі “Сокіл” у Михайлівці-Рубежівці прийматимете “Ліневич Груп” з Ірпеня (матч відбудеться у суботу, 10 липня, початок – 10:00). У разі перемоги підопічні Олега Самченка наздоженуть у турнірній таблиці іншу ірпінську команду – “Кудрівка”, з якою потім у золотому матчі розіграють звання чемпіона Ірпінської зони.

“Факел” (Гостомель) – “Сокіл” (Михайлівка-Рубежівка) 0:8
Голи:
Байдалук 30, Пустовіт 35, автогол 44, Бойченко 55, Федірець 63, 70, 77, Васильєв 83

“Сокіл”: Толебаєв, Білецький (Бойченко, 46), Пустовіт (Шевцов, 56), Скаскевич, Андрейчіков (Ігвенагу, 56), Васильєв, Байдалук (Нижник, 64), Абдерахім (Бойко, 46), Сухенко (Федірець, 46), Сухенко (Лисенко, 66), Сек (Ревякін, 54)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

СФК СОКІЛ Михайлівка-Рубежівка © Всі права захищені |
P