28.03.2024

СФК Сокіл

Михайлівка – Рубежівка

Фатальні “стандарти”

СФК “Сокіл” на мінорній ноті завершив перше коло чемпіонату Київської області. У Софіївській Борщагівці підопічні Олега Самченка поступилися віце-чемпіону Київщини – “Джуніорс” (Шпитьки).

Для команди з Михайлівки-Рубежівки матч складався напрочуд вдало. Вже на 11-й хвилині Ігор Байдалук, зігравши у стіночку з Дмитром Васильєвим, класним обвідним ударом відправив м’яч у дальній кут воріт “Джуніорс”. Згодом Микола Бойко мав подвоювати перевагу “Сокола”, але з метра, пробивши без перешкод, примудрився влучити у голкіпера. За кілька хвилин м’яч після удару Дмитра Ревякіна вдруге опинився у сітці воріт “юніорів”. Проте лайнсмен розгледів у нашого нападника положення поза грою, тому арбітр гол не зарахував.

Переможний рахунок “Сокіл” втримував до 57-ї хвилини, поки неймовірного удару з-за меж штрафного майданчика не завдав Сергій Рожок. Досвідчений центральний півзахисник, який вийшов на заміну одразу після перерви, метрів з 35 (чи навіть 40!) відправив м’яч у дальню дев’ятку воріт “Сокола”.

За нічийного рахунку у підопічних Олега Самченка були нагоди, аби знову вийти вперед. Зокрема удар Олександра Сухенка парирував голкіпер “Джуніорс” Сергій Погорілий. А коли вже здавалося, що третя поспіль очна зустріч принципових суперників у чемпіонаті Київщини завершиться внічию, своє вагоме слово сказав інший джокер шпитьківчан. Мова про добре відомого по виступам за ковалівський “Колос” Олександра Бондаренка. Нападник відгукнувся на подачу Сергія Шевчука з кутового і головою відправив м’яч у сітку воріт.

В час, що залишився до завершення матчу, “Джуніорс” встиг довести справу до розгрому. Спочатку Сергій Рожок з передачі Сергія Шевчука оформив дубль, а потім Олександр Стеценко вдало зіграв на добиванні. Характерно, що другий, третій і четвертий голи футболісти “Джуніорс” провели після розіграшу кутових.

За підсумками першого кола “Сокіл” розташувався на дев’ятій сходинці у турнірній таблиці. У своєму активі команда з Михайлівки-Рубежівки має тринадцять очок.

“Джуніорс” (Шпитьки) – “Сокіл” (Михайлівка-Рубежівка) 4:1
Голи:
Рожок 57, 85, Бондаренко 83, Стеценко 89 – Байдалук 11

“Сокіл”: Сафронов, Білецький (Бойченко, 82), Скаскевич (Фільчаков. 77), Пустовіт, Андрейчіков, Васильєв, Валага, Байдалук, Бойко (Сіренко, 65), Сухенко, Ревякін (Ломако, 60)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

СФК СОКІЛ Михайлівка-Рубежівка © Всі права захищені |
P