28.03.2024

СФК Сокіл

Михайлівка – Рубежівка

Друга перемога у чемпіонаті Києво-Святошинського регіону

У Михайлівці-Рубежівці підопічні Олега Самченка з рахунком 7:1 розгромили “Кімерку” (Гостомель). Фундамент перемоги заклав гол Юрія Сапоненка, який класно виконав штрафний удар. А вже за хвилину перевагу “Сокола” подвоїв Адама Сек – не без допомоги захисника, від якого м’яч залетів у сітку воріт. Гостям доволі швидко вдалося скоротити відставання до одного голу. Та невдовзі “соколи” повернули комфортну перевагу у рахунку – третім голом у нинішньому сезоні відзначився Сергій Федірець.

По перерві рахунок до розгромного довів Дмитро Ревякін, який “вистрілив” дублем. У першій гольовій атаці нападнику “Сокола” асистував Олександр Сіренко, а другому – Юрій Сапоненко. Довершили справу Дмитро Васильєв і Нікіта Бойченко. Опорний хавбек “Сокола” відправив м’яч у порожні ворота після зручної передачі Сіренка, а захисник нашої команди відзначився неймовірним за траєкторією ударом з лівого флангу.

Зауважимо, що за рахунку 4:1 на свою користь “Сокіл” залишився у меншості – протягом декількох хвилин дві жовті картки отримав Віталій Нижник.

Наступний матч “Сокіл” проведе у неділю, 30 травня, в Ірпені, де зустрінеться з “Кудрівкою” (початок матчу на стадіоні «Чемпіон» – 16:00).

“Сокіл” – “Кімерка” (Гостомель) 7:1
Голи:
Сапоненко 14, Сек 15, Федірець 30, Ревякін 56, 68, Васильєв 78, Бойченко 86

“Сокіл”: Сафронов, Сорока (Скаскевич, 46), Фільчаков, Бойченко, Ігвенагу (Білецький, 46), Сапоненко (Васильєв, 72), Красіков (Бойко, 46), Лисенко (Сіренко, 46), Нижник, Федірець, Сек (Ревякін, 53)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

СФК СОКІЛ Михайлівка-Рубежівка © Всі права захищені |
P