28.03.2024

СФК Сокіл

Михайлівка – Рубежівка

Філ Хауден: “Дмитро Васильєв нагадує мені відомих англійських півзахисників”

Філ Хауден – англійський фанат з міста Йорка, однією з пристрастей якого є український футбол. Зокрема й аматорський футбол. Щовихідних він відвідує по декілька матчів обласного і районного рівнів, а загалом з початку року Філ побував вже більше ніж на 90 поєдинках.

Читайте також: Сенегальський джокер: “Сокіл” переміг “Софію”

Матч проти “Софії” став для Хаудена четвертим за участю “Сокола” у цьогорічному чемпіонаті Київської області. У щотижневій авторській колонці на сайті арбітрів Київщини англієць поділився своїми враженнями від матчу. Нижче приводимо адаптований переклад.

“На перерву команди пішли без голів. Проте “Сокіл” одного разу влучив у штангу, на що “Софія” відповіла ударом у поперечину. Тому здавалося, що голи в цьому матчі точно будуть. Рахунок у матчі було відкрито на 78-й хвилині. Адама Сек, який вийшов на заміну, прорвався по центру у штрафний майданчик і пробив у дальній кут. Святкуючи гол, нападник простягнув руки до неба, що було символічно у цей передсвятковий день.

Я був здивований, чому гравець рівня Сека перебуває на лавці для запасних. Але пізніше мені стало відомо, що Адама наразі продовжує відновлення після хвороби і ще не встиг набрати найкращу форму. Тому тепер я розумію рішення тренерів “Сокола”.

На 84-й хвилині після удару Дмитра Васильєва рахунок став 2:0 на користь “Сокола”. На мою думку, Васильєв – один з найкращих гравців чемпіонату Київської області. Це півзахисник традиційного англійського стилю – жорсткий, мобільний, добре працює з м’ячем, з хорошим пасом. А в матчі з “Софією” він ще продемонстрував, що вміє забивати голи. Дмитро нагадує мені відомих англійських півзахисників старої школи, таких як Стів Макмаон, Девід Бетті, Марк Ноубл. Васильєв – це відцентрована сила машинного відділення “Сокола”, за його грою дуже приємно спостерігати”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

СФК СОКІЛ Михайлівка-Рубежівка © Всі права захищені |
P